Cookie: 23 % navíc, aneb Inspirace od číšníků

Cookie intuitivního marketingu: 23 % navíc, aneb Inspirace od číšníkůSkočil oběd, číšník přinesl účet a obdaroval hosty čokoládovým bonbónem. Mohl se těšit, že taková malá pozornost zvýší jeho zpropitné o 3,3 %. Kdyby jim dal dva bonbóny, dostal by navíc 14 procent. Ale on udělal pár kroků, pak se zamyslel, vrátil se ke stolu a dal každému ještě jeden bonbón. Zajistil si tak zpropitné vyšší o 23 %. Tento postup můžete použít také vy, i bez cukrovinek.

Tipy @ Triky pro restauratéry a obchodníky

Tipy @ Triky pro restauratéry a obchodníkyOtevírám truhlu s poklady. Už 30 let sbírám praktické zkušenosti z podnikání, marketingu a prodeje. Teď přišel ten pravý čas, abych se o ně s vámi podělil. Nemáte-li čas shánět takové informace po celém internetu nebo v knížkách, zaregistrujte se k odběru newsletteru Tipy @ Triky pro restauratéry a obchodníky. Najdete v něm zaručené a ověřené praktické rady.

Zákazníci jsou jako voda

Zákazníci jsou jako voda"Nahrnuli se dovnitř jako velká voda," řekli byste jistě rádi o svých zákaznicích. I když si to možná neuvědomujeme, zákazníci a voda mají hodně společného. Už tím, že jsou základem života, v případě zákazníků toho podnikatelského. Bez nich to prostě nejde. A jestliže často mluvím o věrnosti, pak i to má obdobu ve způsobu, jakým se chováme k vodě v naší krajině.

Cookie: Přesměrujte své webináře a podcasty

Cookie intuitivního marketingu: Přesměrujte své webináře a podcastyKaždý den dostávám dvě až tři upozornění, že někdo právě vysílá živě na Facebooku. Kdybych měl všechna ta vysílání sledovat, nedělal bych nic jiného. Desítky lidí, které znám, natáčejí podcasty s rozhovory. Zajímavé je, že jiné ne. Kdybych je měl všechny poslouchat, nedělal bych nic jiného. Roztrhl se s nimi pytel a když je něčeho moc, přestává to být zajímavé.

Stránky