100+1 tipů, jak vylepšit prodejnu
Majitel samoobsluhy, přestože jsem ho od toho zrazoval, nechal zrušit pekárnu na prodejní ploše, která šířila vůni čerstvého pečiva. Projevilo se to na poklesu tržeb, i když pečivo bylo ve stejném množství dováženo odjinud… Takových inspirativních příběhů z praxe najdete v nové příručce více jak sedmdesát.
Rad, jak vylepšit fungování prodejny a navýšit tržby je jistě mnoho. Ale nejlepší jsou ty, které už někdo ověřil v praxi. Právě takové vám nabízí tato nová příručka. Vedle více jak 100 tipů na vylepšení v ní najdete přes 70 příkladů z praxe, které majitelům přinesly větší zájem zákazníků a zvýšení příjmů.
Proto by tato příručka neměla chybět v knihovně žádného obchodníka, ať už má jakýkoliv sortiment, od potravin po nábytek.
Pořiďte si příručku "100+1 tipů, jak vylepšit prodejnu"
Užitečné? Podělte se i se svými přáteli: