Franchise Club: Jak jde Bernard vlastní cestou

Franchise Club: Jak jde Bernard vlastní cestouDubnový klubový večer (středa 10. 4. 2019 od 19 hod.) nám připomene, že novodobá česká historie nejsou jen nejrůznější politici, kteří mění svět k lepšímu nebo horšímu, ale také osvícené podnikatelské osobnosti a legendy hodné respektu a následování. Budeme mít možnost si vyslechnout životní a podnikatelské příběhy, úvahy a zkušenosti dvou mužů: Stanislava BERNARDA, duchovního otce kultovní značky Rodinného pivovaru BERNARD a Zdeňka ŠÍPKA, duchovního otce franšízového konceptu pivních restaurací BERNARD PUB.

Pohled na svět (piva) očima Stanislava BERNARDA, nepřehlédnutelného tvrdohlavého pivovarníka, kterému se už bezmála tři desítky let plní jeho podnikatelský sen: vařit poctivé české pivo a mít svůj názor:

"Od začátku máme sen vařit to nejlepší pivo na světě, nejpoctivěji a nejlépe, jak to jde, s láskou a vášní. Nejsme přitom fixováni na výsledek - takže se tím vlastně bavíme. A i když naše pivo patří mezi ta nejdražší, nikdy jsme nebyli orientovaní jen na zisk, ani na trvalý růst. Kdyby to totiž bylo tak, nemohlo by se nám to nikdy podařit."

Vize a ohlédnutí Zdeňka ŠÍPKA, obchodního ředitele a duchovního otce franšízového konceptu a sítě pivovarských hospod Bernard Pub, který nevsadil na velikost, množství nebo sílu, ale na kvalitu, otevřenost a "partnerský" win-win přístup:

"Vsadili jsme na princip "otevřené, měkké franšízy", umožňující majitelům našich partnerských hospod uplatnit v nich částečně také kus jejich "vlastní cesty", kus sebe sama a obohatit náš koncept o něco, co se už dříve osvědčilo jinde."

Ve středu 10. dubna 2019 od 19.00 v prestižním coworkingu Opero (www.opero.cz), v Praze 1, Salvátorské ulici 8.

Pošlete nám svůj registrační e-mail na adresu tamchyna@ifranchising.cz co nejdříve, počet míst je omezen.

Podrobný program a zajímavosti - http://ifranchising.cz/pdf/e-pozvanka_FranchiseClub_125_2019-04-10_Berna...

 


Nastavte si podnikání